Bygningskonstruktør med masser af erfaring

Erfaring betyder rigtigt meget som bygningskonstruktør. Vi befinder os i en branche, hvor udviklingen ikke ligefrem står stille. Derfor er erfaring og historie en vigtig del af faget – den har Jonna Iversen.

Hvem er bygningskonstruktør? – Tegnepigen Jonna Iversen
Jonna Iversen er uddannet i 2001 som bygningskonstruktør. I perioden derefter har hun arbejdet ganske mange år i branchen, blandt andet som projektleder og byggeleder, hvilket har givet hende en lang, forskelligartet og ikke mindst kompetent erfaring.

At have arbejdet flere forskellige steder og stiftet bekendtskab med fagets mange forskellige facetter, gør, at problemer indenfor faget kan ses fra forskellige vinkler. Det er derfor naturligt, at Jonna Iversen har valgt at rådgive kunder om den helt rigtige løsning til lige netop deres problem eller blot ønsker.

Jonna Iversen elsker at være med i processen fra den allerførste idé til den færdige tegning står klar til at blive overtaget af håndværkerne.

Jonna Iversens arbejde som bygningskonstruktør har især handlet om at arbejde for private. Og med dette er de prisvenlige tilbud på projekter altid fulgt med. Her handler det nemlig om gode, rimelige priser, hvor alle kan være med.

Det er samtidig vigtigt, at kunne udforme tilbud til faste priser uden efterfølgende ubehagelige overraskelser. Jonna Iversen er desuden som bygningskonstruktør medlem af Energivejlederen, der er en del af Energivejledersekretariatet.

Tegnepigens spidskompentencer er:

  • Myndighedstegninger til nybyggeri, tilbygninger og ombygninger
  • Forslag til indretning af huse
  • Individuelle løsninger
  • Tegninger i 3D for bedre visuel fornemmelse af dit projekt

Kontakt os for hjælp til dit kommende projekt

​Hvis du ønsker at fortælle lidt om dit kommende projekt eller stille spørgsmål til praktiske ting i forbindelse med dette, så er du velkommen til at ringe til bygningskonstruktør, Jonna Iversen på telefon 20732622.​​